Autorijlessen

Autorijschool Minnes staat voor autorijlessen op kwaliteit. Met kwaliteit bedoelen we dat we per les met jou evalueren waar je staat en je op deze wijze inzicht geven waar je je kunt verbeteren. Je kunt per les of kiest een lespakket en doet examen als jij er klaar voor bent. Zo haal jij overzichtelijk en snel je rijbewijs.

Per les

Wij werken niet met ingewikkelde pakketten en examengaranties. Wij geloven dat die de leerling niet helpen met het halen van een rijbewijs. Daarom kun je bij Autorijschool Minnes gewoon per les betalen of kiest een lespakket uit waarbij eventueel losse lessen toegevoegd kunnen worden indien nodig. We werken met een instructievorderingenkaart, zo weten leerlingen waar ze staan en waar ze nog aan moeten werken. Je weet dan precies waar je aan toe bent. De duur van een rijles is standaard 60 minuten. In overleg zijn lessen van 90 minuten ook mogelijk.

Tarieven

Werkwijze

Voor goede rijles is de sfeer in de auto van belang. Daarom zorgen we altijd voor een positieve en ontspannen rijleservaring. Met persoonlijke begeleiding en gerichte feedback stomen we je klaar voor je examen. Fouten maken hoort bij het leerproces. Ook dan bewaren we de rust in de auto en leggen we opbouwend uit wat er mis ging. Duurt het voor jou wat langer om het rijden onder de knie te krijgen? Ook dat is geen probleem. We geven niet snel op en helpen je op jouw tempo aan je rijbewijs.

Examen

Bij Autorijschool Minnes doe je examen als je instructeur zegt dat je er klaar voor bent, in plaats van na een vast aantal lessen. Dit maakt je slagingskans veel groter, waardoor je uiteindelijk vaak goedkoper uit bent. Door je instructievorderingenkaart weet je hoe ver je bent in je ontwikkeling tot een goede, veilige bestuurder.

Vrijblijvende proefles

Wil je een vrijblijvende proefles? Zo kun jij ervaren wat jij vindt van onze autorijlessen. En zo kunnen wij je advies geven over welk lespakket bij jou past.